Foto: Anne Valeur

Haikeren er gjenfødt: Hitchhiker er tilbake!

Hitchhiker-konseptet har returnert, men denne gangen i Øvre Slottsgate. De lover mer krydder og finesse i Kvadraturen. Det hele markeres med en ordentlig åpningsfest fredag 15. september. I mars 2023 annonserte en av Lava Oslos (nå EIK Servering) eldste konsepter at de skulle ta årene inn i båten. Samtidig var det tydelig at Hitchhiker ikke nødvendigvis skulle gravlegges helt. Etter noen måneder med stillhet kom nyheten om at gatemat-restauranten skulle gjenoppstå i ny utgave i lokalene til Sentralen restaurant.  12. september var første offisielle åpningsdag for Hitchhiker 2.0, mens åpningsfesten legges til fredag 15. september. Haikerens guide til Kvadraturen I […]

Denne saken er gratis, men for å lese den må du logge inn

Keen på å heller bli abonnent og få tilgang til alt? Gå hit for å se abonnementsalternativer.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Prepp Magasin sin personvernerklæring.