Kjøkkensjefen: Mahendra Basnet på Hitchhiker

I denne spalten blir vi litt bedre kjent med kjøkkensjefene på restaurantene i EIK Servering. Videre føres stafettpinnen til en ny kjøkkensjef. Vi slo av en prat med Mahendra Basnet på «nye» Hitchhiker. Mahendra begynte å jobbe for Lava Oslo som oppvaskhjelp og har siden gått gradene frem til å bli kjøkkensjef. Han har vært sous chef på Hrimnir ramen, kjøkkensjef på Hitchhiker da restauranten holdt til i Mathallen på Vulkan og Sentralen Restaurant. Hva er tre ingredienser du alltid har i kjøleskapet – og hvorfor? – Smør, salt og hvitløk eller løk. Dette er de tre tingene som trengs […]

Denne saken er gratis, men for å lese den må du logge inn

Keen på å heller bli abonnent og få tilgang til alt? Gå hit for å se abonnementsalternativer.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Prepp Magasin sin personvernerklæring.