Kongekrabbedumpling med kimchirøre

Tekst og oppskrift: Jan Robin Ektvedt Vi har hatt mange forskjellige typer dumplings på menyen på The Golden Chimp, men dette er en av de mest populære: en konsentrert, fyldig bombe av skalldyrsmak, toppet med en røre av kimchi og majones. En av anmelderne som besøkte restauranten, skrev at hun eller han kunne ha spist bare denne dumplingen hele måltidet, så god var den – og jeg tror jeg er enig. Hemmeligheten er å surre kongekrabbeskallet i massevis av smør – det gir en helt vanvittig god skalldyrsmak (i tillegg til at det jo alltid er godt med smør). Dette […]

For å lese denne saken må du abonnere på Prepp Magasin.

Gå hit for å se abonnementsalternativer, eller logg inn her hvis du allerede er abonnent.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Prepp Magasin sin personvernerklæring.