Mandelkake med solskinnskrem. Foto: Lars Petter Pettersen
Mandelkake med solskinnskrem. Foto: Lars Petter Pettersen

Mandelkake med solskinnskrem

Oppskrift og tekst: Tom Victor Gausdals og Torill Schinstads, fra kokeboka «Knallgodt» Denne ligner utseendemessig litt på kakeklassikeren gul kake eller suksessterte, men er ikke helt det samme. Vi kan kalle den en nær slektning. Vi lager kaka med en ekstra saftig og innholdsrik nøttebunn og topper den med smørkrem med hvit sjokolade i, tilsmakt sitron for litt ekstra piff. Nøttebunner som dette er kjærkomne for glutenfri bakst: Her er det nøttene, ikke melet, som spiller hovedrollen. Mandelkake med solskinnskrem En glutenfri kake etter oppskrift fra Tom Victor Gausdal og Torill Schinstad Skriv ut oppskrift Ingredienser  Mandelkake:120 g smør150 g sukker2 […]

Denne saken er gratis, men for å lese den må du logge inn

Keen på å heller bli abonnent og få tilgang til alt? Gå hit for å se abonnementsalternativer.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Prepp Magasin sin personvernerklæring.