Sjardånei eller chardonnay? Her er vinordboken du trenger

Som alle andre hobbyer og lidenskaper har vinverden sin egen sjargong og lingo. Sammen med sommelier Thea Engvik, kjent som Thea smaker på Instagram (og tidligere kokk ved stjernedekorerte restauranter som Maaemo og Noma), har vi samlet noen av de mest sentrale uttrykkene du bør kunne for å karakterisere og sette ord på vinen du drikker. Ikke minst gir dette mer kunnskap om det du plukker fra hyllene på Vinmonopolet. For ordens skyld: Vi har også lagt til noen ord fra brennevin- og øl-verden. Dette er på ingen måte en komplett liste. Vårt tips er å følge Thea på Instagram, […]

Denne saken er gratis, men for å lese den må du logge inn

Keen på å heller bli abonnent og få tilgang til alt? Gå hit for å se abonnementsalternativer.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Prepp Magasin sin personvernerklæring.