Sjardånei eller chardonnay? Her er vinordboken du trenger

Som alle andre hobbyer og lidenskaper har vinverden sin egen sjargong og lingo. Sammen med sommelier Thea Engvik, kjent som spelt_lompe_vin på Instagram (og tidligere kokk ved stjernedekorerte restauranter som Maaemo og Noma), har vi samlet noen av de mest sentrale uttrykkene du bør kunne for å karakterisere og sette ord på vinen du drikker. Ikke minst gir dette mer kunnskap om det du plukker fra hyllene på Vinmonopolet. For ordens skyld: Vi har også lagt til noen ord fra brennevin- og øl-verden. Dette er på ingen måte en komplett liste. Vårt tips er å følge Thea på Instagram, der […]

Denne saken er gratis, men for å lese den må du logge inn

Keen på å heller bli abonnent og få tilgang til alt? Gå hit for å se abonnementsalternativer.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Prepp Magasin sin personvernerklæring.