Skagensalat med toast

Oppskriften er hentet fra Bølgen & Mois oppskriftsarkiv: En litt mer spicy variant av den tradisjonelle skagenrøren gir denne litt ekstra kick! Skagentoast Skriv ut oppskrift Ingredienser  Skagenrøre400 g reker ferske150 g krepshaler1 stk sjalottløk0,5 stk rød chili2 dl creme fraiche1 dl majones20 gram rogn enten lodderogn eller rognkjeksrogn1 stk sjalottløkSaften fra en halv sitronSitronskalllitt pepperrotet par dråper tabascosalt og pepperToast4 biter foccacia eller annet godt brød1 stk salat f.eks. crispisalatSmør100 g røkelakslitt gressløk eller dill evt. også dilloljesaften fra en halv sitronolivenolje FREMGANGSMÅTE Skrell rekene om du bruker ferske, det er også mulig å bruke reker i lake. Bland ingrediensene til […]

For å lese denne saken må du abonnere på Prepp Magasin.

Gå hit for å se abonnementsalternativer, eller logg inn her hvis du allerede er abonnent.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Prepp Magasin sin personvernerklæring.