Skalldyrskraft

Dette er Bølgen & Mois variant av skalldyrskraft, oppskriften er hentet fra deres restauranter. Skalldyrskraft Skriv ut oppskrift Ingredienser  1 kg skalldyrben f.eks reker (slå gjerne i stykker skallene med en hammer om du har krabbeben o.l.)2 stk sjalottløk1 stk gulrot2 stenger stangselleri½ stk purre1/4 stk fennikel2 ss smør4 cl cognac kan droppes2 ss tomatpure3 dl tørr hvitvin3 liter vann1 stk laurbær1 ts salt1 ts hele pepperkorn FREMGANGSMÅTE Varm opp en vid kjele og ha i smør, grovhakkede grønnsaker og skall. Fres godt og brenn av med cognac. Rist på kjelen til flammen er død (hopp over dette om du ikke har […]

For å lese denne saken må du abonnere på Prepp Magasin.

Gå hit for å se abonnementsalternativer, eller logg inn her hvis du allerede er abonnent.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Prepp Magasin sin personvernerklæring.