Slik blir Gaggan Anands besøk på Der Peppern Gror

«Verdens beste» indiske kokk besøker Oslo 29. og 30. september. Gaggan Anand-teamet skal bruke tre dager bare på preppen før de tar imot et par hundre heldige gjester over to dager. Oppdatering 15. september: Arrangementet på DPG ble utsolgt på under ett minutt. Forhåpentligvis kommer Gaggan tilbake til Oslo en annen gang. Det var Helle Valebrokk (også kjent som Helles Kitchen) som delte nyheten først. Hun har besøkt Gaggans restauranter tidligere, så les gjerne om hennes besøk på CDGRE i Bankok og et intervju med den eksentriske kokken. – Vi skal lære vikingfolket å spise curry, sier Anand til Valebrokk. […]

Denne saken er gratis, men for å lese den må du logge inn

Keen på å heller bli abonnent og få tilgang til alt? Gå hit for å se abonnementsalternativer.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Prepp Magasin sin personvernerklæring.