Foto: Stella Braathen-Reif

Cocktailoppskrift: Frostbitt

Frostbitt Skriv ut oppskrift Ingredienser  4 cl lyst rom3 cl limejuice2 cl kanellake3 cl eplejuice gjerne ufiltrert1 stk epleen klype malt kanelTil sukkerlake:250 g sukker250 g vann1 stk kanelstang FREMGANGSMÅTE Lag vanlig sukkerlake, men tilsett 1 kanelstang i prosessen. Sukkerlake lages med like mengder sukker og vann. Her velger du selv hvor mye du ønsker å lage, men lag gjerne litt ekstra. Laken holder seg fint i kjøleskapet over lengre tid.Shake lyst rom, limejuice og kanellake med isbiter. Sil drinken over i et glass og server med isbiter. Deretter toppes drinken med eplejuice, og deretter eplebit og malt kanel på eplebiten for pynt.

For å lese denne saken må du abonnere på Prepp Magasin.

Gå hit for å se abonnementsalternativer, eller logg inn her hvis du allerede er abonnent.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Prepp Magasin sin personvernerklæring.