Finnikelpiccata. Foto: Lars Petter Pettersen
Finnikelpiccata. Foto: Lars Petter Pettersen

Fennikelpiccata

Oppskrift: Tom Victor Gausdal, fra kokeboka «Grønnsaksboka» Piccata er en klassisk italiensk måte å steke kjøtt eller fisk på – panert med mel og parmesan, og så stekt i godt med smør. Jeg tenkte jeg skulle prøve samme metoden på fennikel, og det ble ganske enkelt sabla godt. På opptaket mumset fotograf og forlagsfolk i seg restene etter at bildet ble tatt – den søte, fyldige anissmaken passet utrolig godt med paneringen. Med potetstappe og smørsjy med kapers i blir det en knallgod middag. Fennikelpiccata Skriv ut oppskrift Ingredienser  1 stk fennikel1 dl mel 3 ss parmesansalt og pepper klaret smør2 […]

For å lese denne saken må du abonnere på Prepp Magasin.

Gå hit for å se abonnementsalternativer, eller logg inn her hvis du allerede er abonnent.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Prepp Magasin sin personvernerklæring.