Fra A til Curry: Alt du trenger for å lage indisk hjemme

Med dette i tørrvare- og kjøleskapet skal du være meget godt rustet til å begynne og utforske det indiske kjøkkenet. Med hjelp fra Der peppern grors kokk Adi Shekar har vi laget en introduksjon til hva og hvor du skal handle inn for å kunne lage mer indisk mat hjemme. Her kan du handle  Sjekk gjerne ditt lokale marked med et stort utvalg av asiatiske matvarer. Om du ikke finner utvalgte produkter finnes det også nettbutikker som Krydra. Om du skulle befinne deg i Oslo har du som oftest flere muligheter: Siddique Grocery Shop  Adresse: Tøyengata 9 A Food Market […]

Denne saken er gratis, men for å lese den må du logge inn

Keen på å heller bli abonnent og få tilgang til alt? Gå hit for å se abonnementsalternativer.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Prepp Magasin sin personvernerklæring.