Foto: Lars Petter Pettersen

Glutenfri ramen med sobanudler

Oppskrift og tekst: Tom Victor Gausdals og Torill Schinstads, fra boka «Knallgodt» Sobanudler er en type klassiske japanske nudler lagd på bokhvete. Derfor er de et godt alternativ i et glutenfritt kjøkken. Men pass på, mange av sobanudlene som selges inneholder hvetemel, så les pakningsvedlegget nøye. Nudlene kan brukes på forskjellige måter, men de er perfekte å ha i en enkel ramen som denne Ramen med sobanudler En glutenfri variant av ramen! Skriv ut oppskrift Porsjoner 4 porsjoner Ingredienser  10-12 dl kyllingkraft3-4 fedd hvitløk40 g ingefær i skiver2 stk sjalottløk eller purregrønt i skiver4 ss lys miso8-10 stk shiitakesopp2 stilk vårløk […]

For å lese denne saken må du abonnere på Prepp Magasin.

Gå hit for å se abonnementsalternativer, eller logg inn her hvis du allerede er abonnent.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Prepp Magasin sin personvernerklæring.