Katlas grilla ananassalsa

Dette er en del av en oppskriftserie om Atli Már Yngvason og Katlas meksikanske festmåltid. Les saken og se alle oppskriftene her. Denne salsaen passer perfekt til Atlis okseskank birria. Grillet ananassalsa Skriv ut oppskrift Ingredienser  1 stk ananas1 stk rødløk20 g koriander1 stk habanero5 cl limejuice2 cl appelsinjuicesalt FREMGANGSMÅTE Fjern kjernen av ananasen og skjær i skiver. Grill skivene og skjær deretter i terninger. Hakk løken og habaneroen i terninger. Hakk koriander og bland alt sammen. Smak til med limejuice og appelsinjuice.

For å lese denne saken må du abonnere på Prepp Magasin.

Gå hit for å se abonnementsalternativer, eller logg inn her hvis du allerede er abonnent.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Prepp Magasin sin personvernerklæring.