FOTO: Lars Petter Pettersen.

Gyoza med klippfisk og eggesmør

Tekst og oppskrift: Jan Robin Ektvedt, fra kokeboka «Asiatisk» (2020) For et par år siden gjorde venn og kollega Even Ramsvik en gjesteopptreden på kjøkkenet her på The Golden Chimp. Even elsker jo norsk mat, så i kjent stil endte han med å lage en dumpling med potet, fisk og eggesmør. Vi syns ideen var så god at vi har tatt vare på den – det er jo ikke bare asiatiske ingredienser som smaker godt pakket inn i nudeldeig. Dessuten kommer store deler av familien min fra Kristiansund, selve klippfiskbyen. Se på det som min hyllest til røttene (pluss at […]

For å lese denne saken må du abonnere på Prepp Magasin.

Gå hit for å se abonnementsalternativer, eller logg inn her hvis du allerede er abonnent.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Prepp Magasin sin personvernerklæring.