Kjøkkensjefen: Mark Medina-Rios ved Vineria Ventidue

I denne spalten blir vi litt bedre kjent med kjøkkensjefene i EIK Servering. Denne gangen har vi slått av en prat med Mark Medina-Rios, kjøkkensjef på restaurant Vineria Ventidue.  Medina-Rios har jobbet for alt fra amerikanske stjernerestauranter, som privatkokk til å åpne en restaurant på en gård ved grensen mellom Lazio, Toscana og Umbria.  Fortell oss om en morsom historie på kjøkkenet! – Da jeg var i begynnelsen av tjueårene jobbet jeg på en private venue hvor musikere, skuespillere, politikere frekventerte – til og med kongelige ved noen anledninger. En kveld fikk vi beskjed om at Bill Clinton ville komme […]

Denne saken er gratis, men for å lese den må du logge inn

Keen på å heller bli abonnent og få tilgang til alt? Gå hit for å se abonnementsalternativer.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Prepp Magasin sin personvernerklæring.