Foto: Markus Andersson

Meksikansk mat gjort «feil», på den gode måten

Nordmenn elsker meksikansk mat. Tequilasalget de siste par årene har doblet seg, ifølge Vinmonopolet. Fredagstacoen er som alltid hellig. I spissen av det nordiske og det meksikanske står kjøkkensjef på Katla, Atli Már Yngvason.– Vi serverer tequilaen sånn, sier Atli i det han plukker frem et enkelt vinglass.På Katla har de ikke de tradisjonelle glassene. Han fortsetter.– Det smaker jo like godt, og du får jo mer aroma ut av et sånt glass uansett! Atli, kjøkkensjefen ved Katla i Oslo, er en uforventet og uhøytidelig ekspert på det meksikanske. Islendingen som bare skulle være ett års tid i Norge, er nå på […]

Denne saken er gratis, men for å lese den må du logge inn

Keen på å heller bli abonnent og få tilgang til alt? Gå hit for å se abonnementsalternativer.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Prepp Magasin sin personvernerklæring.