Foto: Markus Andersson

Meksikansk mat gjort «feil», på den gode måten

Nordmenn elsker meksikansk mat. Tequilasalget de siste par årene har doblet seg, ifølge Vinmonopolet. Fredagstacoen er som alltid hellig. I spissen av det nordiske og det meksikanske står kjøkkensjef på Katla, Atli Már Yngvason. – Vi serverer tequilaen sånn, sier Atli i det han plukker frem et enkelt vinglass. På Katla har de ikke de tradisjonelle glassene.  Han fortsetter. – Det smaker jo like godt, og du får jo mer aroma ut av et sånt glass uansett!  Atli, kjøkkensjefen ved Katla i Oslo, er en uforventet og uhøytidelig ekspert på det meksikanske. Islendingen som bare skulle være ett års tid […]

Denne saken er gratis, men for å lese den må du logge inn

Keen på å heller bli abonnent og få tilgang til alt? Gå hit for å se abonnementsalternativer.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Prepp Magasin sin personvernerklæring.