Okseskank birria

Dette er en del av en oppskriftserie om Atli Már Yngvason og Katlas meksikanske festmåltid. Les saken og se alle oppskriftene her. Okseskank Birria Skriv ut oppskrift Rett HovedrettKjøkken Mexican Porsjoner 4 personer Ingredienser  1 stk okseskank2 l storfekraft120 g ancho chili70 g guajillo chili200 g løk25 g hvitløk5 cl eplecidereddik2 g kanel1 g nellik2 g sort pepper1 klype klype oregano1 klype timian500 g tomatsalt FREMGANGSMÅTE Stek tomatene på veldig høy varme i ovnen til de er brent over hele overflaten. Stek den uskrellede hvitløken og løken i ovnen til den er litt brent. Rist chiliene i en panne til de er […]

For å lese denne saken må du abonnere på Prepp Magasin.

Gå hit for å se abonnementsalternativer, eller logg inn her hvis du allerede er abonnent.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Prepp Magasin sin personvernerklæring.