Okseskank birria

Dette er en del av en oppskriftserie om Atli Már Yngvason og Katlas meksikanske festmåltid. Les saken og se alle oppskriftene her. Okseskank Birria Skriv ut oppskrift Porsjoner 4 personer Ingredienser  1 stk okseskank2 l storfekraft120 g ancho chili70 g guajillo chili200 g løk25 g hvitløk5 cl eplecidereddik2 g kanel1 g nellik2 g sort pepper1 klype klype oregano1 klype timian500 g tomatsalt FREMGANGSMÅTE Stek tomatene på veldig høy varme i ovnen til de er brent over hele overflaten. Stek den uskrellede hvitløken og løken i ovnen til den er litt brent. Rist chiliene i en panne til de er aromatiske og lett […]

For å lese denne saken må du abonnere på Prepp Magasin.

Gå hit for å se abonnementsalternativer, eller logg inn her hvis du allerede er abonnent.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Prepp Magasin sin personvernerklæring.