Foto: Anne Valeur

Restaurant-guide: Disse spisestedene bør du besøke i høst

Bladene daler ned, regnet yrer og temperaturen nærmer seg null: Det er definitivt høst! I den anledning har vi samlet noen anbefalinger på spisesteder som sørger for både varme og høststemning  Hrimnir ramen Se dette innlegget på Instagram Et innlegg delt av Hrimnir Ramen (@hrimnir_ramen) Hva er bedre enn en god og varm bolle med ramen? På Hrimnir kan du sette deg på en barkrakk vendt mot vinduet og se høsten passere samtidig som du nyter en håndverks-ramen. Ramen har røtter fra Japan, men på Hrimnir kombinerer de det med en nordisk tilnærming. Alt er laget på huset: Hvetenudlene lages […]

Denne saken er gratis, men for å lese den må du logge inn

Keen på å heller bli abonnent og få tilgang til alt? Gå hit for å se abonnementsalternativer.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Prepp Magasin sin personvernerklæring.