Foto: Markus Andersson

Salsa Macha

Dette er en del av en oppskriftserie om Atli Már Yngvason og Katlas meksikanske festmåltid. Les saken og se alle oppskriftene her. Salsa Macha Skriv ut oppskrift Ingredienser  3 stk ancho chili3 stk guajillo chili1 stk hvitløk10 ml eddik3 g sukker1 g sort pepper1 g spisskummen1 g korianderfrø1 stk nellik200 ml olje FREMGANGSMÅTE Fjern stilkene fra chiliene og kutt i små biter. Ha frøene i. Skrell hvitløken og fjern kjernen. Rist krydderne og tilsett alt i en kjele og dekk med olje. Kok på lav varme i 1 time og bland til en jevn masse i en blender eller med stavmikser.

For å lese denne saken må du abonnere på Prepp Magasin.

Gå hit for å se abonnementsalternativer, eller logg inn her hvis du allerede er abonnent.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Prepp Magasin sin personvernerklæring.