Foto: Markus Andersson

Salsa verde som på Katla

Dette er en del av en oppskriftserie om Atli Már Yngvason og Katlas meksikanske festmåltid. Les saken og se alle oppskriftene her. Salsa verde Skriv ut oppskrift Ingredienser  500 g jalapeño50 g koriander10 g hvit eddikOljeSalt FREMGANGSMÅTE Stek jalapenos og koriander i en beholder, dekker dem så vidt med olje. Stek ved 120 °C i 2 timer. Sil og la avkjøles i kjøleskapet i 4 timer. Behold oljen. Når den er avkjølt, bland med eddik og en klype salt. Ha det grønne over i en blender. Tilsett oljen mens blenderen går for å emulgere litt av oljen til du får en fløyelskonsistens.

Denne saken er gratis, men for å lese den må du logge inn

Keen på å heller bli abonnent og få tilgang til alt? Gå hit for å se abonnementsalternativer.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Prepp Magasin sin personvernerklæring.