Satayspyd med kylling og peanøttsaus

Fra Bølgen & Mois oppskriftsarkiv. Satayspyd med kylling og peanøttsaus 4 porsjoner Skriv ut oppskrift Ingredienser  4 stk kyllingfileter1 rødløk finhakket1/2 agurk i skiverMarinade1 ts spisskummen 1 ts korianderfrø 1 ts gurkemeie1 ss sukker1/2 stengel sitrongress1/2 dl tamarindjuice eller kokosmelk 1/2 dl soyaoljesalt og nykvernet svart pepperbambuspinner eller grillspydPeanøttsaus300 g salte peanøtter1 ts frisk ingefær1/2 stengel sitrongress2 stk sjalottløk2 fedd hvitløk1/2 dl soyaolje1/4 ts tørket chili9 dl tamarindjuice eller kokosmelk 150 g brunt sukker FREMGANGSMÅTE MarinadeSkjær kyllingfileten i strimler, 5-6 cm lange og 1 cm tykke.Lag marinade ved å blande ingrediensene i en morter eller blender. Legg kyllingen til marinering i kjøleskapet […]

For å lese denne saken må du abonnere på Prepp Magasin.

Gå hit for å se abonnementsalternativer, eller logg inn her hvis du allerede er abonnent.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Prepp Magasin sin personvernerklæring.