Tajin margarita

Dette er en del av en oppskriftserie meksikanske festmåltid. Les saken og se alle oppskriftene her. Tajin Margarita Skriv ut oppskrift Ingredienser  3 cl Patron eller annen god tequila3 cl Lime2 cl Sake1 cl Tajin-krydder (krydderblanding av chilipepper, salt og dehydrert limejuice.) En eventuell erstatning kan være en blanding av chilipulver, salt og sumak1 cl agave0.5 cl saltvann FREMGANGSMÅTE Bruk en limebåt og smør den rundt kanten på glasset ditt. Dypp glasset ned chilimiksen så det setter seg. Ha resten av ingrediensene i en shaker med litt is og rist i godt. Ha isbiter i glasset og sil over.

For å lese denne saken må du abonnere på Prepp Magasin.

Gå hit for å se abonnementsalternativer, eller logg inn her hvis du allerede er abonnent.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Prepp Magasin sin personvernerklæring.