Foto: Markus Andersson

Syltet løk med chili

Dette er en del av en oppskriftserie om Atli Már Yngvason og Katlas meksikanske festmåltid. Les saken og se alle oppskriftene her. Syltet løk med chili Skriv ut oppskrift Ingredienser  250 g rødløk1,5 cl hvit eddik1 cl vann1 klype tørr oregano70 g rød chilisalt FREMGANGSMÅTE Skjær løken i veldig tynne skiver. Bland den røde chilien sammen med vannet og eddiken. Mariner løken i chili-sylten og tilsett knust oregano og salt etter smak. Hvil i kjøleskapet i én time før bruk.

For å lese denne saken må du abonnere på Prepp Magasin.

Gå hit for å se abonnementsalternativer, eller logg inn her hvis du allerede er abonnent.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Prepp Magasin sin personvernerklæring.