Vask risen, din latsabb

Ris og ros til side, her er en kort ris-guide. Ris er allsidig og brukes til mye forskjellig mat, særlig i det asiatiske kjøkken, men hva gjør ris til god ris? Hvordan koker man den perfekte ris? Og hva med å vaske risen? Er det bare fjolleri fra påvirkere på internett? Det har vi fått kokkene på Der peppern gror til å gi deg svaret på. Det finnes for øvrig tusenvis av ulike ristyper og derfor har vi kokt dette ned til en litt enklere forklaring. Hvilke typer ris til hvilke retter? Kortkornet ris: Kortkornet ris er klissete og har […]

Denne saken er gratis, men for å lese den må du logge inn

Keen på å heller bli abonnent og få tilgang til alt? Gå hit for å se abonnementsalternativer.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Prepp Magasin sin personvernerklæring.