Vask risen, din latsabb

Ris og ros til side, her er en kort ris-guide.Ris er allsidig og brukes til mye forskjellig mat, særlig i det asiatiske kjøkken, men hva gjør ris til god ris? Hvordan koker man den perfekte ris? Og hva med å vaske risen? Er det bare fjolleri fra påvirkere på internett?Det har vi fått kokkene på Der peppern gror til å gi deg svaret på. Det finnes for øvrig tusenvis av ulike ristyper og derfor har vi kokt dette ned til en litt enklere forklaring.Hvilke typer ris til hvilke retter?Kortkornet ris: Kortkornet ris er klissete og har en søtere smak. Dette […]

Denne saken er gratis, men for å lese den må du logge inn

Keen på å heller bli abonnent og få tilgang til alt? Gå hit for å se abonnementsalternativer.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Prepp Magasin sin personvernerklæring.