Smalhans’ berømte veggieburger

Dette er en enkel og god oppskrift på en vegetarburger som fint fungerer som et helt måltid. Du kan også lage hamburgerene klare noen dager i forveien eller også fryse den ned. Smalhans’ vegetarburger Skriv ut oppskrift Ingredienser  Burger250 g kikerter ferdigkokte eller bløtlegg selv100 g røde eller grønne linser ferdigkokte eller bløtlegg selv1 fedd hvitløk1/2 stk chili1 stk vårløk1 neve fersk koriander30 g pinjekjerner panneristet1 ts spisskummen1 ts salt1 ts maisenna1 stk egg1 ts kvernet pepper2 stk burgerbrød gjerne brioche1-2 ss pankomel eller gult pastamel valgfritt2 ss nøytral oljeTzatziki1 stk agurk revetEn halv boks naturell yoghurt1 fedd hvitløksalt etter smak […]

For å lese denne saken må du abonnere på Prepp Magasin.

Gå hit for å se abonnementsalternativer, eller logg inn her hvis du allerede er abonnent.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Prepp Magasin sin personvernerklæring.