Foto: Reflektor

Bølgen & Mois cæsarsalat

Bølgen & Mois cæsarsalat For fire personer Skriv ut oppskrift Ingredienser  1 stk romanosalat2 stk kyllingbryst150 g bacon100 g krutonger20 g parmesangressløkolivenoljeflaksaltpepperCæsardressing2 stk eggeplommer3 stk ansjosfilet1 fedd hvitløk revetbladpersille1,5 dl solsikkeolje20 g parmesansaltpeppersaften fra en halv sitron FREMGANGSMÅTE Begynn med dressingen. Visp sammen eggeplomme, sitronsaft og revet hvitløk. Spe i oljen med en tynn stråle mens du visper til den tykner. Bruk gjerne en stavmikser på samme vis for å spare på kreftene. Vend inn revet parmesan og smak til med salt, pepper og hakket bladpersille.Stek baconet til det er sprøtt. Legg til siden og la oljen renne av på et tørkepapir. […]

For å lese denne saken må du abonnere på Prepp Magasin.

Gå hit for å se abonnementsalternativer, eller logg inn her hvis du allerede er abonnent.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Prepp Magasin sin personvernerklæring.