Foto: Lars Petter Pettersen

Butter duck med sichuanpepper og ingefær

Tekst og oppskrift: Jan Robin Ektvedt, fra kokeboka «Asiatisk» Dette er rett og slett min personlige favoritt når jeg skal lage stir fry til meg selv, en skikkelig guilty pleasure hvor jeg bare dynger på masse av det jeg liker aller best: andekjøtt, smør, chili, pekingsaus og ingefær. Resultatet blir en mørk, spicy, fet og fyldig stir fry – som gjør meg både mett og lykkelig. Butter duck med sichuanpepper og ingefær Skriv ut oppskrift Porsjoner 4 personer Ingredienser  300 g andelår1 ts sichuanpepper1 purre50 g ingefær1 stilk sitrongress4 fedd hvitløk2 røde chili1/2 rettich eventuelt vanlig reddik1 rødløk2 ss sesamfrø1 potte […]

For å lese denne saken må du abonnere på Prepp Magasin.

Gå hit for å se abonnementsalternativer, eller logg inn her hvis du allerede er abonnent.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Prepp Magasin sin personvernerklæring.