FOTO: Lars Petter Pettersen.

Ekstra digge vårruller

Tekst og oppskrift: Jan Robin Ektvedt, fra kokeboka «Asiatisk» Klassikeren fra barndommen: Nå kan jeg lage den selv! Og det kan faktisk du også. Det er ikke spesielt vanskelig, så lenge du ikke syns det er skummelt å fritere. Fordelen med hjemmelagde vårruller er at du får dem maksimalt ferske, sprø og varme. I tillegg kan du fylle dem med det du liker best selv. Dette er min favoritt, som er hot, mørk og spicy, med rikelig av sichuansaus (for eksempel fra Lao Gan Ma) med chili og svarte bønner. Juster mengden av saus i fyllet til du finner en […]

For å lese denne saken må du abonnere på Prepp Magasin.

Gå hit for å se abonnementsalternativer, eller logg inn her hvis du allerede er abonnent.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Prepp Magasin sin personvernerklæring.