Foto: Stig Buvarp

Elvis-sveis til whisky: Vi ble med Anders Braathen på Smalhans

Anders Braathen, også kjent som «Hipstakokken», forbereder Smalhans’ julemeny mens han deler i det lange og det brede underveis. Vi har tre oppskrifter fra julemenyen til Smalhans – lenker finner du lenger ned i saken (eller velg «Oppskrifter» i hovedmenyen). – Jeg hadde egentlig mest lyst til å bli bartender da jeg var tretten. Men så ble jeg plutselig mer interessert i å lage mat, sier Anders Braathen. Han stopper opp og tenker seg om. – Kanskje det er litt rart å ville det som trettenåring? Jeg er glad det ikke ble sånn, utbryter kokken med over 30 års erfaring […]

Denne saken er gratis, men for å lese den må du logge inn

Keen på å heller bli abonnent og få tilgang til alt? Gå hit for å se abonnementsalternativer.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Prepp Magasin sin personvernerklæring.