Foto: Stig Buvarp

Eplebrioche med whisky-karamellsaus og lettpisket krem

Denne oppskriften er laget av Anders Braathen og er en del av julemenyen på Smalhans. Les intervjuet med Hipstakokken her. Vi har også flere oppskrifter som kan passe i adventstiden: Mont d’Or med brødkrutonger, cornichons Pigwings i whiskysaus med røsti og kantareller Eplebrioche med whisky-karamellsaus og lettpisket krem Skriv ut oppskrift Ingredienser  500 gram mel40 gram sukker10 gram salt1/2 pakke fersk gjær5 egg1,5 desiliter melk250 gram smør temperert1 eple300 gram sukker2 epler100 gram smør4 cl whisky3 dl kremfløte FREMGANGSMÅTE Bland mel, sukker og salt i en bolle, bland deretter sammen lunken melk og gjær. Bland så inn eggene og pisk godt sammen. […]

For å lese denne saken må du abonnere på Prepp Magasin.

Gå hit for å se abonnementsalternativer, eller logg inn her hvis du allerede er abonnent.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Prepp Magasin sin personvernerklæring.