Glem pinnevinen, her er ulvevinen

En skal ikke skue ulven på hårene – eller på vinetiketten. Ironisk nok er de som har vært vanskeligst å overbevise om «ulvevinen» så langt, de som er bosatt i områder skeptiske til ulv, ifølge importør Divini. Vinprodusenter dytter inn ulike gimmicker for å sikre seg et blikkfang i butikkhyllene. Fra «unike» flasker, minimalistiske etiketter, storslåtte design til den trygge silhuetten av et slott. Med fare for å dra alle over en kam, handler innpakningen av den fermenterte druejuicen i all hovedsak om å selge mer. Enkelte produsenter evner å selge nok med navnet sitt, mens andre må ty til […]

Denne saken er gratis, men for å lese den må du logge inn

Keen på å heller bli abonnent og få tilgang til alt? Gå hit for å se abonnementsalternativer.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Prepp Magasin sin personvernerklæring.