Foto: Francisco Munoz

Hele Norges rockekokk vil helst bli kalt «rikingkokken»

Christopher Haatuft er ferdig med «pønk» og klar for oppdraget som ribbesjef på Kvelden før kvelden. Likevel er han ikke redd for å føkke med tradisjonsrettene. – Jeg synes det hadde vært utrolig gøy å lage en kokebok rundt middagsbesøk. Alt jeg gjør i livet handler jo om at jeg skal prøve å rigge meg til for å ha mest mulig gjester til middag. Det er det beste! – Ja, hvor ofte har du middagsbesøk nå, da?  – Aldri. Christopher Haatuft er kanskje den første du tenker på når du hører ordet «rockekokk»: En gammel pønker, en fandenivoldsk tilnærming til […]

Denne saken er gratis, men for å lese den må du logge inn

Keen på å heller bli abonnent og få tilgang til alt? Gå hit for å se abonnementsalternativer.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Prepp Magasin sin personvernerklæring.