Foto: Stig Buvarp

Kjøkkensjefen: Estela Alonso fra El Brutus

El Brutus har lagt opp en hel haug med arrangementer i november og desember: Jentekveld, pizzasøndag med matimporten, «Squid Games» (blekksprut-kurs), vinkveld med Michael Gindl (fra Østerrike), sylte- og fermenteringskurs med Arnar og – selvsagt – den faste nyttårsfesten. I den anledning har vi slått av en prat med kjøkkensjef Estela Alonso. LES OGSÅ: Brutus tar en spansk en Hva er tre ingredienser du alltid har i kjøleskapet – og hvorfor? – I kjøleskapet mitt er det alltid en digg ost, sitron og… noe godt syltetøy (jordbær eller blåbær). Som spanjol liker jeg å alltid ha syltetøy hjemme, det samme […]

Denne saken er gratis, men for å lese den må du logge inn

Keen på å heller bli abonnent og få tilgang til alt? Gå hit for å se abonnementsalternativer.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Prepp Magasin sin personvernerklæring.