Kjøkkensjefen: Magnus Knai Sannerhaugen på Heim

Vi har slått av en prat med Magnus Knai Sannerhaugen, kjøkkensjef på restaurant Heim på Jessheim.  Hva er tre ingredienser du alltid har i kjøleskapet – og hvorfor? – Dette er kanskje litt kjedelig, men: Egg, smør og melk. Disse råvarene er meget allsidige og kan brukes i nesten alt man lager Hva er ditt beste matøyeblikk? – Jeg hadde nylig et arrangement hvor jeg lagde mat for en fin gjeng, serverte en fem-retters middag for ti personer i deres hjem. Dette var en fantastisk kveld hvor storkoste meg med å lage maten og prate med gjestene. Jeg fikk mange […]

Denne saken er gratis, men for å lese den må du logge inn

Keen på å heller bli abonnent og få tilgang til alt? Gå hit for å se abonnementsalternativer.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Prepp Magasin sin personvernerklæring.