Foto: Stig Buvarp

Mont d’Or med brødkrutonger, cornichons og whisky

Denne oppskriften er laget av Anders Braathen og er en del av julemenyen på Smalhans. Les intervjuet med Hipstakokken her. Noe av det beste som skjer på høsten er at ostediskene fylles opp med Mont d’Or – osten som kommer fra Sveits. Den er kjent for sin karakteristiske emballasje i form av trebokser av gran. Under modningen strammes ostene opp med høvelspon av gran. Deretter modnes osten ved 15 grader i 3 uker før den legges i bokser og modnes videre i minimum 4 uker. Osten er i sesong fra oktober til mars. Dette betyr at den havner i ostedisken […]

For å lese denne saken må du abonnere på Prepp Magasin.

Gå hit for å se abonnementsalternativer, eller logg inn her hvis du allerede er abonnent.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Prepp Magasin sin personvernerklæring.