Pig wings i whiskysaus med røsti og kantarell

Denne oppskriften er laget av Anders Braathen og er en del av julemenyen på Smalhans. Les intervjuet med Hipstakokken her. Pig wings er laget av en liten del av svineknoken. De har ett ben som går tvers igjennom et saftig og godt stykke kjøtt. De er perfekte til braisering og størrelsen deres gjør at et stykke er nok til en person.  Vi har også flere oppskrifter som kan passe i adventstiden: Eplebrioche med whisky-karamellsaus og lettpisket krem Mont d’Or med brødkrutonger, cornichons Pigwings i whiskysaus med røsti og kantarell For 4 personer Skriv ut oppskrift Ingredienser  4 stk pig wings1 gul […]

For å lese denne saken må du abonnere på Prepp Magasin.

Gå hit for å se abonnementsalternativer, eller logg inn her hvis du allerede er abonnent.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Prepp Magasin sin personvernerklæring.