Fiskegratengen er høyt elsket av gjestene, blant annet er Sondre Lerche alltid på plass når denne tradisjonsrike retten dukker opp på dagens husmann.Mads Ekrheim guider deg gjennom hele prosessen. Ingredienser og instruksjoner finner du under videoen. Smalhans’ fiskegrateng Skriv ut oppskrift Porsjoner 4 personer Ingredienser Fiskegrateng400 g torskefilet1 stk gul løk2 fedd hvitløk2 dl makaroni3 ss mel3 ss smør4 dl helmelk1 dl fløte1 ts muskat kvernet eller revetsalt og pepperolivenoljepanko eventuelt geriljamel eller brødsmulerMushy peas1 dl fløte5 dl frosne erter2-3 ss smørsaltRåkost1 stk gulrot1/4 stk hodekål1 stk fennikel1 ss limejuice eller sitronjuice1 ss dijonsennep1 ss olivenolje1 ts eplesidereddik1 ss hasselnøttersalt FREMGANGSMÅTE Sett […]