Foto: Lasse Amundsen

Smalhans’ fiskegrateng med Mads Ekrheim

Fiskegratengen er høyt elsket av gjestene, blant annet er Sondre Lerche alltid på plass når denne tradisjonsrike retten dukker opp på dagens husmann. Mads Ekrheim guider deg gjennom hele prosessen. Ingredienser og instruksjoner finner du under videoen. Smalhans’ fiskegrateng Skriv ut oppskrift FORBEREDELSESTID 1 time hrTotal tid 1 time hr Porsjoner 4 personer Ingredienser  Fiskegrateng400 g torskefilet1 stk gul løk2 fedd hvitløk2 dl makaroni3 ss mel3 ss smør4 dl helmelk1 dl fløte1 ts muskat kvernet eller revetsalt og pepperolivenoljepanko eventuelt geriljamel eller brødsmulerMushy peas1 dl fløte5 dl frosne erter2-3 ss smørsaltRåkost1 stk gulrot1/4 stk hodekål1 stk fennikel1 ss limejuice eller sitronjuice1 […]

For å lese denne saken må du abonnere på Prepp Magasin.

Gå hit for å se abonnementsalternativer, eller logg inn her hvis du allerede er abonnent.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Prepp Magasin sin personvernerklæring.