Tilbehør til Thanksgiving-middagen fra Smalhans

De beste rettene er tross alt tilbehøret. Smalhans har siden 2013 invitert på Thanksgiving-middag (og i år er ikke noe unntak), og det har fort blitt en av deres mest populære måltider og det tar som regel ikke lang tid før arrangementet er fullbooket. Ønsker du selv å bringe den amerikanske tradisjonen til middagsbordet? For å sikre en vellykket Thanksgiving har vi forhørt oss med kjøkkensjefen på Smalhans, Mads Ekrheim, om tips til triks for å sette sammen en egen Thanksgiving middag. Du kan også lese vårt intervju med sjefen på Smalhans-kjøkkenet her. PS: Akkurat disse oppskriftene er tilgjengelig for […]

Denne saken er gratis, men for å lese den må du logge inn

Keen på å heller bli abonnent og få tilgang til alt? Gå hit for å se abonnementsalternativer.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Prepp Magasin sin personvernerklæring.