Foto: Reflektor.no

Bølgen & Mois berømte fiskesuppe

Fiskesuppe á la Bølgen & Moi For fire personer Skriv ut oppskrift Ingredienser  Suppe200 gram reker200 gram torsk200 gram laks1 stk gulrot1 stk purre2 stk stangselleri1 stk fennikeldillgressløkdillolje kan kuttesevt. sitronsaftSuppebase2 liter fiskekraft1 liter skalldyrskraft kan erstattes med mer fiskekraft2 dl tørr hvitvin1 tommel ingefær ca. 50 gram1 stk stk stjerneanis2 fedd hvitløk1 stk stk chili6 dl fløtesalt og pepperevt. litt maizena FREMGANGSMÅTE SuppebaseFinhakk ingefær, sjalottløk, chili og hvitløk. Fres i en kjele med stjerneanis. Hell over hvitvinen og la det redusere. Tilsett kraften og la det småkoke i 10 minutter før du har i fløten. Om suppen fortsatt er tynn kan […]

For å lese denne saken må du abonnere på Prepp Magasin.

Gå hit for å se abonnementsalternativer, eller logg inn her hvis du allerede er abonnent.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Prepp Magasin sin personvernerklæring.