Cocktailoppskrift: Gindian tonic

Gindian tonic Skriv ut oppskrift Ingredienser  4 cl gin2 cl limejuice1 cl ingefærlaketonicingefær hakket i tynne strimlerkardemommekaneltørket appelsinskive FREMGANGSMÅTE Bland litt ingefær, limeskall, kardemomme og et par mynteblader i en shaker sammen med gin, limejuice, ingefærlake og isbiter. Sil drinken over i et stort glass med mye isbiter. Topp med en skive tørket appelsin og en kanelstang. Dryss eventuelt litt kardemomme over.

For å lese denne saken må du abonnere på Prepp Magasin.

Gå hit for å se abonnementsalternativer, eller logg inn her hvis du allerede er abonnent.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Prepp Magasin sin personvernerklæring.