Foto: Stella Braathen-Reif

Cocktailoppskrift: Ingen fare, Honey

Ingen fare, Honey Skriv ut oppskrift Ingredienser  4 cl honningwhiskey3 cl sitronjuice2 cl ingefærlakeen skive fersk ingefærIngefærlake250 gram sukker2,5 dl vannca. 1 dl fersk ingefær i skiver FREMGANGSMÅTE IngefærlakeBland vann og sukker i en kjele og kok opp under omrøring.Rens ingefæren og skjær den i tynne skiver.Sett på lav varme og la syde i ca. 15 minutter. Fjern fra varmen og la den avkjøle seg helt.Sil av i en beholder. Ingefærlaken kan stå i kjøleskapet i et par uker.CocktailShake honningwhiskey, sitronjuice og ingefær lake med isbiter. Sil drinken over i et glass (gjerne i et rocksglass) og server med isbiter. Pyntes med […]

For å lese denne saken må du abonnere på Prepp Magasin.

Gå hit for å se abonnementsalternativer, eller logg inn her hvis du allerede er abonnent.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Prepp Magasin sin personvernerklæring.