Cocktailoppskrift: Punjabi Mule

Punjabi Mule Skriv ut oppskrift Ingredienser  4 cl Amrut Indian Single Malt Whisky2 cl lime juice2 cl spicy sirup1 stk lime2 dl IngefærølSpicy sirup500 g sukker5 dl vann2 stk kanelstangEn klype chilipulver eller mer om du ønsker mer hete FREMGANGSMÅTE Spicy sirupBegynn med å lage sirup ved å koke opp en liter vann og rør inn en kilo sukker. Når sukkeret er oppløst kjøler du det ned. Tilsett kanel og chilipulver etter smak og styrke. Rør rundt, smak til og sil av.CocktailShake amrut indian, spicy sirup, lime juice sammen med isbiter. Fyll et glass med isbiter, sil over væsken og topp med […]

For å lese denne saken må du abonnere på Prepp Magasin.

Gå hit for å se abonnementsalternativer, eller logg inn her hvis du allerede er abonnent.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Prepp Magasin sin personvernerklæring.