Crullers. Foto: Lars Petter Pettersen
Crullers. Foto: Lars Petter Pettersen

Glutenfrie crullers

Tekst og oppskrift: Tom Victor Gausdal / Torill Schinstad, fra kokeboka «Knallgodt» Hva er crullers? En slags fetter av smultringen, mer krøllete i utseende og med et lettere preg, mer som vannbakkels. Tenk på dem som en slags dessertsnacks, både salte og søte på samme tid. Opprinnelig kommer visst retten fra Nederland, men de siste årene har den blitt stor i USA. Kanskje vi kan bidra til å gjøre crullers til allemannseie i Norge også? Det vil i så fall være fortjent, for de er veldig gode! Glutenfrie crullers Skriv ut oppskrift Ingredienser  2 1/2 dl helmelk100 g smør1 ss sukker125 […]

For å lese denne saken må du abonnere på Prepp Magasin.

Gå hit for å se abonnementsalternativer, eller logg inn her hvis du allerede er abonnent.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Prepp Magasin sin personvernerklæring.