Foto: Stig Buvarp

Disse kokebøkene bruker kokebokforfatterne selv

Vi får ikke nok av kokebøker, og det gjør ikke kokebokforfatterne heller. Derfor har vi tatt en prat med tre av dem for å høre hvilke kokebøker de selv har stående på kjøkkenbenken hjemme.  Opprørstid Jan Robin Ektvedt er kjent for de asiatiske restaurantene Hitchhiker og The Golden Chimp. Hitchhiker var i sin tid en av Norges første rendyrkede streetfood-restauranter, mens The Golden Chimp har blitt en favoritt for dumplings. I 2015 ga Jan Robin ut sin første bok, «Gatemat fra hele verden», som han selv beskriver som et resultat av sin «opprørstid».  – Jeg var lei av pretensiøs mat […]

Denne saken er gratis, men for å lese den må du logge inn

Keen på å heller bli abonnent og få tilgang til alt? Gå hit for å se abonnementsalternativer.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Prepp Magasin sin personvernerklæring.