Foto: Stella Braathen-Reif

Cocktailoppskrift: Rabarbralykke

Rabarbralykke Skriv ut oppskrift Ingredienser  2 cl sitronsaft2 cl umeshu3 cl gin1 cl sukkerlakeeggehviten fra ett eggRabarbra-bruseventuelt oxalis som topping FREMGANGSMÅTE Bland alle ingrediensene, bortsett fra eggehvite, sammen med isbiter i en shaker. Sil over og shake igjen, uten is, men med eggehvite. Fyll et glass med isbiter og hell over. Topp med rabarbra-brus og pynt deretter med valgfritt garnish. Oxalis er et fint alternativ fordi det inneholder en del sødme.

For å lese denne saken må du abonnere på Prepp Magasin.

Gå hit for å se abonnementsalternativer, eller logg inn her hvis du allerede er abonnent.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Prepp Magasin sin personvernerklæring.