Foto: Stig Buvarp

Fettgrevene i det gamle galehuset

I et av Oslos mest hardbarka nabolag blir gamle purker, søyer og kyr til hovedstadens mest ettertraktede pølser og spekemat.– Magnus, han bonden ringer. Vil du ha ei halv ku? Spør Timon Botez.– Jeg har lyst på, men ikke før jul, svarer Magnus Thorvik, medgründeren i Indre Oslo Matforedling.Slik går samtalene når vi er på besøk hos Indre Oslo Matforedling (heretter forkortet til IOm). I snart ti år har de formidlet det glade buskap med pølser og spekemat, fra «bortgjemte» lokaler i Storgata.– Vi har levd med kniven på strupen økonomisk siden oppstarten. Men prosjekter som dette er veldig tilfredsstillende, innrømmer […]

Denne saken er gratis, men for å lese den må du logge inn

Keen på å heller bli abonnent og få tilgang til alt? Gå hit for å se abonnementsalternativer.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Prepp Magasin sin personvernerklæring.