Foto: Stig Buvarp

Fettgrevene i det gamle galehuset

I et av Oslos mest hardbarka nabolag blir gamle purker, søyer og kyr til hovedstadens mest ettertraktede pølser og spekemat. – Magnus, han bonden ringer. Vil du ha ei halv ku? Spør Timon Botez. – Jeg har lyst på, men ikke før jul, svarer Magnus Thorvik, medgründeren i Indre Oslo Matforedling. Slik går samtalene når vi er på besøk hos Indre Oslo Matforedling (heretter forkortet til IOm). I snart ti år har de formidlet det glade buskap med pølser og spekemat, fra «bortgjemte» lokaler i Storgata. – Vi har levd med kniven på strupen økonomisk siden oppstarten. Men prosjekter som dette […]

Denne saken er gratis, men for å lese den må du logge inn

Keen på å heller bli abonnent og få tilgang til alt? Gå hit for å se abonnementsalternativer.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Prepp Magasin sin personvernerklæring.