Julekalkun med Moi-triks

Denne oppskriften er hentet fra Bølgen & Mois oppskriftsarkiv. Derfor har vi gitt den tilnavnet «Moi-triks», for dette er opprinnelig Moi-morens fremgangsmåte. Julekalkun med Moi-triks For 4-6 personer Skriv ut oppskrift Ingredienser  4 kg hel kalkun100 g kaldt smør800 g kjøttdeig av svin, okse eller kylling1 stk loff4 stilker stangselleri3 stk løk7 stk egg6 dl melk10 stk salvieblader3 ss smør3 ss melsalt og pepperet rent kjøkkenhåndkle FREMGANGSMÅTE Ta ut krås og hals, og legg dem i ei stor langpanne. Krydre kalkunen med salt og pepper, og gni halvparten av smøret inn i skinnet.Lag fyll. Brun kjøttdeig i smør i ei panne. Ikke […]

Denne saken er gratis, men for å lese den må du logge inn

Keen på å heller bli abonnent og få tilgang til alt? Gå hit for å se abonnementsalternativer.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Prepp Magasin sin personvernerklæring.