Julemat fra «hele verden»: England

Vi har spurt fire kjøkkensjefer om julemåltider som ikke er ribbe og pinnekjøtt. Ja, vi elsker surkål, lutefisk, riskrem, rosenkål og krumkaker med multekrem. Tro det eller ei, i andre deler av verden er maten også et viktig høydepunkt i julefeiringen, enten det feires første juledag eller nærmere nyttår. Bruk denne anledningen til å lære deg noen retter fra andre land – som fint kan inkorporeres i din egen julemiddag. Julemat fra Spania, fra Estela Alonso ved El Brutus Juleoppskrifter fra Nepal, fra Mahendra Bastnet på Hitchhiker Juleoppskrifter fra Italia, signert Dag Tjersland fra Baltazar God saus og stuffing fra […]

Denne saken er gratis, men for å lese den må du logge inn

Keen på å heller bli abonnent og få tilgang til alt? Gå hit for å se abonnementsalternativer.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Prepp Magasin sin personvernerklæring.