Julemat fra «hele verden»: Italia

Vi har spurt fire kjøkkensjefer om julemåltider som ikke er ribbe og pinnekjøtt. Vi har følgende land i vår oversikt: Julemat fra Spania, fra Estela Alonso ved El Brutus Juleoppskrifter fra Nepal, fra Mahendra Bastnet på Hitchhiker Engelsk julemat med Mark Medina-Rios ved Vineria Ventidue I Italia er de kjent for store festmåltider hvor de gjerne samler både kjære og bekjente. Juletider er ikke unntaket. Dag Tjersland, kokken som er kjent for den italienske restauranten Baltazar og for å introdusere mye italiensk matglede til nordmenn, forteller at de bygger opp til stor fest når de feirer julen første juledag. Italiensk […]

Denne saken er gratis, men for å lese den må du logge inn

Keen på å heller bli abonnent og få tilgang til alt? Gå hit for å se abonnementsalternativer.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Prepp Magasin sin personvernerklæring.