Julemat fra «hele verden»: Nepal

Vi har spurt fire kjøkkensjefer om julemåltider som ikke er ribbe og pinnekjøtt. Vi har følgende land i vår oversikt: Julemat fra Spania, fra Estela Alonso ved El Brutus Juleoppskrifter fra Italia, signert Dag Tjersland fra Baltazar Engelsk julemat med Mark Medina-Rios ved Vineria Ventidue På Hitchhiker i Øvre Slottsgate er det nepalske Mahendra Basnet som styrer kjøkkenet. Som et hinduistisk land har ikke julen den samme posisjonen som høytid, men Basnet-familien har sin egen variant. – Ja, vi feirer julaften og julen på samme måte som andre. Vi har gjerne et lite juletre og noen gaver for å gjøre […]

Denne saken er gratis, men for å lese den må du logge inn

Keen på å heller bli abonnent og få tilgang til alt? Gå hit for å se abonnementsalternativer.

Har du ikke konto fra før? Lag en konto helt gratis her.

Ved å bruke 1-trinns-registrering eller ved å opprette en konto, samtykker du til Prepp Magasin sin personvernerklæring.